XGUSTO

Tenim el pler de presentar l'espetacle Múiscal, XGUSTO X SERRAT

domingo, 14 de febrero de 2010

Currículum XGUSTO.

XGUSTO Neix al 2003, amb un repertori de cançons pop i rock dels anys 80. En el transcurs dels dos anys següents Xgusto comença a valorar la possibilitat de crear un espectacle íntegra dedicat a l’obra de Joan Manuel Serrat.

Al 2005 neix l’espectacle XGUSTO X SERRAT.

Concerts, entrevistes, músics:

Entrevistes a radio Vilafranca (Vilafranca del Penedès) Com Radio, Catalunya Radio i Catalunya musica, setmanals comarcals (La fura, el 3 de vuit, El cargol) diferents concerts per Catalunya (Vilafranca del Penedès, L’arboç, Castelldefels, Viladecans, Sabadell, Sentmenat (10º aniversari de la web oficial de Joan Manuel Serrat) Girona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Roda de Barà, Sant Feliu de Llobregat, Castellbisbal, Molins de rei, Sant Vicent dels horts, Gelida, Mataró, Cadaquès, Tarragona... Músics com: Diego Marín, Luis Fuentes, (Luichi) Josep Blay, Jorge Marín, Xavi Pomar, Francesc Parejo, (paretti) Marcos Fita, Xavi Esteve, (Xavo) Marta Olivé, Mario Martínez, Camilo Vernazza, Sergi Fàbregas, Àngel Mesas, José Manuel Fernández, Jordi Marín, Eva Solis.) han anat donant forma i sentit al grup i al espectacle.

Actualment amb la incorporació de Eva Solis (directora de teatre) i la seva visió crítica, imaginativa i constructiva en la posada en escena, la interpretació, els guions i els decorats, més els músics professionals que formen i han formant part d’aquests espectacle. XGUSTO X SERRAT entra en una etapa molt més madura, on la interpretació, la posada en escena, la qualitat musical i els decorats, fan que l’espectacle adquireixi una profunditat creativa i de qualitat, que ens xiuxiueja i ens mostra la magnífica obra de Joan Manuel Serrat.

Un espectacle ple de màgia!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario